Резултати
еНаука >
Резултати >
Karakterizacija mikrobiote prirodno fermentisane pirotske "peglane" kobasice tokom zrenja i gotovog proizvoda
Назив: | Karakterizacija mikrobiote prirodno fermentisane pirotske "peglane" kobasice tokom zrenja i gotovog proizvoda | Остали називи: | Characterization of the Microbiota of Naturally Fermented Pirot “Ironed” Sausage During Maturation and the Finished Product | Аутори: | Bogdanović, Svetlana | Ментор: | Stanković, Slaviša | Остала ауторства: | Dimkić, Ivica ; Berić, Tanja ; Medić, Olja; Vesković-Moračanin, Slavica | Година: | 2023 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Биолошки факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21552 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782550 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |