Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakterizacija mikrobiote prirodno fermentisane pirotske "peglane" kobasice tokom zrenja i gotovog proizvoda
Назив: Karakterizacija mikrobiote prirodno fermentisane pirotske "peglane" kobasice tokom zrenja i gotovog proizvoda
Остали називи: Characterization of the Microbiota of Naturally Fermented Pirot “Ironed” Sausage During Maturation and the Finished Product
Аутори: Bogdanović, Svetlana
Ментор: Stanković, Slaviša  
Остала ауторства: Dimkić, Ivica  ; Berić, Tanja  ; Medić, Olja; Vesković-Moračanin, Slavica  
Година: 2023
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Биолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21552
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782550
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца