Резултати

еНаука >  Резултати >  Asparaginase Treatment of Sea Buckthorn Berries as an Effective Tool for Acrylamide Reduction in Nutritionally Enriched Wholegrain Wheat, Rye and Triticale Biscuits
Назив: Asparaginase Treatment of Sea Buckthorn Berries as an Effective Tool for Acrylamide Reduction in Nutritionally Enriched Wholegrain Wheat, Rye and Triticale Biscuits
Аутори: Ciesarová, Zuzana; Kukurová, Kristína; Jelemenská, Viera; Horváthová, Jana; Kubincová, Janka; Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 17 str. 3170-3170
DOI: 10.3390/foods12173170
WoS-ID: 001062637400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85170261473
PMID: 37685103
PMCID: PMC10486749
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/783336
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Belović, Miona
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

6
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.