Резултати
еНаука >
Резултати >
Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity

Назив: | Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity | Аутори: | Degenek, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Издавач: | Amsterdam: Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. Art. No 103161 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.103161 | WoS-ID: | 001097596300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85172667509 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/787355 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Vukić, Vladimir | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.