Резултати

еНаука >  Резултати >  Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity
Назив: Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity
Аутори: Degenek, Jovana  ; Kanurić, Katarina  ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Mrkonjić, Živan; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2023
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. Art. No 103161
DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103161
WoS-ID: 001097596300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85172667509
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/787355
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Vukić, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.