Резултати

еНаука >  Резултати >  Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity
Назив: Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity
Аутори: Degenek, Jovana  ; Kanurić, Katarina  ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Mrkonjić, Živan; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2023
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. Art. No 103161
DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103161
WoS-ID: 001097596300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85172667509
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/787355
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Vukić, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

7
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.