Резултати
еНаука >
Резултати >
Oat bran gels as fat replacers: Optimization using response surface methodology
| Назив: | Oat bran gels as fat replacers: Optimization using response surface methodology | Аутори: | Milićević Nataša |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts of IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” , 4th International Congress ‘’Food Quality, Technology and Safety, Novi Sad, Serbia, 2018, 23.10.-25.10.2018. | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 191 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790615 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132241&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.