Резултати

еНаука >  Резултати >  Oat bran gels as fat replacers: Optimization using response surface methodology
Назив: Oat bran gels as fat replacers: Optimization using response surface methodology
Аутори: Milićević Nataša  ; Sakač Marijana  ; Hadnađev Miroslav  ; Dapčević Tamara  ; Šarić Bojana  ; Jovanov Pavle  ; Marić Adam
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts of IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” , 4th International Congress ‘’Food Quality, Technology and Safety, Novi Sad, Serbia, 2018, 23.10.-25.10.2018.
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 191
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790615
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132241&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.