Резултати

еНаука >  Резултати >  Understanding attitudes of local consumers towards sourdough bread consumption
Назив: Understanding attitudes of local consumers towards sourdough bread consumption
Аутори: Jambrec Dubravka  ; Tomić Jelena  ; Dapčević Hadnađev Tamara  ; Hadnađev Miroslav  ; Delić Jovana  ; Pestorić Mladenka  ; Mandić Anamarija  
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts of 9th European Conference on Sensory and Consumer Research – EUROSENSE 2020 (online), 9th European Conference on Sensory and Consumer Research – EUROSENSE 2020 (online), Rotterdam, The Netherlands, 2020, 13–16 December.
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P1.048
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790750
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132196&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.