Резултати

еНаука >  Резултати >  Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation
Назив: Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation
Аутори: Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Pezo, Lato  ; Marić, Aleksandar  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791430
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.