Резултати
Назив: | Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation | Аутори: | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Pezo, Lato ; Marić, Aleksandar | Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 96-96 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791430 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.