Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation
Naziv: Defatted wheat germ as a substitute in cookie formulation
Autori: Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Pezo, Lato  ; Marić, Aleksandar  
Godina: 2018
Publikacija: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-054-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791430
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.