Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of bran gels as fat replacers on instrumental properties of cookies
Назив: The influence of bran gels as fat replacers on instrumental properties of cookies
Аутори: Milićević, Nataša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Dapčević, Hadnađev Tamara  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Marić, Aleksandar  
Година: 2021
Публикација: INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES INOPTEP, 7, Vršac, Srbija, 2021, 18. apr - 23. maj
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 78-79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791438
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.