Резултати

еНаука >  Резултати >  Certification mark TAS(Q) as a distinctive sign of high quality traditional food products
Назив: Certification mark TAS(Q) as a distinctive sign of high quality traditional food products
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Novaković, Aleksandra  ; Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Delić, Jovana  ; Maravić, Nikola  ; Marić, Aleksandar  
Година: 2022
Публикација: International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, 2, Novi Sad, Srbija, 2022, 20. okt - 22. okt
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 78
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/372
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791441
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.