Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Methods for Analysis of Encapsulates | Аутори: | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уредници: | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Encapsulation in Food Processing and Fermentation, Chapter 5 | Издавач: | Science Publishers CRC Press Taylor & Francis Group |
Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 9780367258313![]() ![]() |
Колација: | str. 118-141 | DOI: | 10.1201/9780429324918-5 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791487 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.