Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives
Назив: Technological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  
Година: 2023
Публикација: Sustainability
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 3 str. 1887-1887
DOI: 10.3390/su15031887
WoS-ID: 000932885500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85148022032
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791859
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.