Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis
Назив: Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis
Аутори: Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Petar ; Teslić, Nemanja  ; Dokić, Ljubica  
Година: 2022
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 103 br. 1 str. 255-263
DOI: 10.1002/jsfa.12137
WoS-ID: 000837561700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85137319744
PMID: 35859266
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791861
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.