Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis
Назив: | Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis | Аутори: | Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Krstonošić, Veljko ; Dokić, Petar ; Teslić, Nemanja ; Dokić, Ljubica | Година: | 2022 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 103 br. 1 str. 255-263 | DOI: | 10.1002/jsfa.12137 | WoS-ID: | 000837561700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85137319744 | PMID: | 35859266 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791861 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
5
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
5
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.