Резултати

еНаука >  Резултати >  Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions
Назив: Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions
Аутори: Dokić, Petar ; Jakovljević, Jovan; Dokić-Baucal, Ljubica  
Година: 1998
Публикација: Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects
ISSN: 0927-7757 Colloids and Surfaces. A: Physicochemical and Engineering Aspects Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 141 br. 3 str. 435-440
DOI: 10.1016/S0927-7757(97)00118-0
WoS-ID: 000076274600017
Scopus-ID: 2-s2.0-0032533522
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791870
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/10611
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

87
SCOPUSTM
72
OpenCitations
85
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.