Резултати
еНаука >
Резултати >
Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions | Аутори: | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() |
Година: | 1998 | Публикација: | Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects | ISSN: | 0927-7757![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 br. 3 str. 435-440 | DOI: | 10.1016/S0927-7757(97)00118-0 | WoS-ID: | 000076274600017 | Scopus-ID: | 2-s2.0-0032533522 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791870 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/10611 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.