Резултати

еНаука >  Резултати >  Use of Essential Oils to Increase the Safety and the Quality of Marinated Pork Loin
Назив: Use of Essential Oils to Increase the Safety and the Quality of Marinated Pork Loin
Аутори: Siroli, Lorenzo; Baldi, Giulia; Soglia, Francesca; Bukvički, Danka  ; Patrignani, Francesca; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, Rosalba
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 8 str. 987-987
DOI: 10.3390/foods9080987
WoS-ID: 000567323000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85089309457
PMID: 32722045
PMCID: PMC7466262
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3750
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/793760
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
16
PubMed CentralTM
9
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.