Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of pollen in the chicken diet on the share of tissue in major carcass parts and on the chemical composition of dark and white meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of pollen in the chicken diet on the share of tissue in major carcass parts and on the chemical composition of dark and white meat | Аутори: | Petričević, Veselin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of abstracts of the 14th International Symposium „Modern trends in livestock production“ | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-81-7![]() ![]() |
Колација: | str. 67-67 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794675 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/893 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19979 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |