Резултати

еНаука >  Резултати >  Protective effect of linalool, myrcene and eucalyptol against t-butyl hydroperoxide induced genotoxicity in bacteria and cultured human cells
Назив: Protective effect of linalool, myrcene and eucalyptol against t-butyl hydroperoxide induced genotoxicity in bacteria and cultured human cells
Аутори: Mitić Ćulafić, Dragana  ; Žegura, B.; Nikolić, Biljana  ; Vuković Gačić, Branka  ; Knežević Vukčević, Jelena ; Filipič, M.
Година: 2009
Публикација: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 1 str. 260-266
DOI: 10.1016/j.fct.2008.11.015
WoS-ID: 000262775900040
Scopus-ID: 2-s2.0-58149236682
PMID: 19049815
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1208
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794947
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

147
SCOPUSTM
29
PubMed CentralTM
113
OpenCitations
121
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.