Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films
Назив: The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films
Аутори: Kostić, Marija  ; Bajac, Branimir  ; Bajac, Jelena  ; Janjušević, Ljiljana  ; Antov, Mirjana  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts, 20th Wellmann International Scientific Conference, Hodmezovasarhely, Online, 03 April 2023
Издавач: Hodmezovasarhely : University of Szeged, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-306-924-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 91-91
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795343
URL: https://mgk.u-szeged.hu/wellmann/book-of-abstracts-2023
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kostić, Marija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.