Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films

Назив: | The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films | Аутори: | Kostić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts, 20th Wellmann International Scientific Conference, Hodmezovasarhely, Online, 03 April 2023 | Издавач: | Hodmezovasarhely : University of Szeged, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-306-924-0![]() ![]() |
Колација: | str. 91-91 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795343 | URL: | https://mgk.u-szeged.hu/wellmann/book-of-abstracts-2023 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kostić, Marija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.