Резултати
еНаука >
Резултати >
Authentication Methodologies of Artisan and Sourdough Breads: State-of-the-Art and Perspectives

Назив: | Authentication Methodologies of Artisan and Sourdough Breads: State-of-the-Art and Perspectives | Аутори: | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management | ISSN: | 2620-1755![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 5 br. 1 str. 680-686 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795429 | URL: | https://www.fimek.edu.rs/downloads/casopisi/jatem/issue/v5_1/1._Pastor_et_al_2022_5(1)_680-686.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana | М-категорија: | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.