Резултати

еНаука >  Резултати >  Wild growing mushroom Macrolepiota procera (Scop.) Singer: study of chemical composition, biological activities and influence on microbial stability of cooked sausages
Назив: Wild growing mushroom Macrolepiota procera (Scop.) Singer: study of chemical composition, biological activities and influence on microbial stability of cooked sausages
Аутори: Novaković, Aleksandra  ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Radusin, Tanja ; Tomšik, Alena  ; Ilić, Nebojša  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 63-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795506
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
(Preuzeto iz KNR-a) Stupar, Alena
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.