Резултати

еНаука >  Резултати >  Synthesis of g-aminobutyric acid by lactic acid bacteria isolated from Balkan cheeses
Назив: Synthesis of g-aminobutyric acid by lactic acid bacteria isolated from Balkan cheeses
Аутори: Tolinački, M.  ; Mihajlović, S.; Soković, S.; Veljovic, Katarina  ; Nikolić, M.; Terzić-Vidojević, A.; Kojić, M.
Година: 2014
Публикација: II international congress Food Technology, Quality and Safety. Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796070
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Veljović, Katarina
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.