Резултати
еНаука >
Резултати >
Synthesis of g-aminobutyric acid by lactic acid bacteria isolated from Balkan cheeses
Назив: | Synthesis of g-aminobutyric acid by lactic acid bacteria isolated from Balkan cheeses | Аутори: | Tolinački, M. ; Mihajlović, S.; Soković, S.; Veljovic, Katarina ; Nikolić, M.; Terzić-Vidojević, A.; Kojić, M. | Година: | 2014 | Публикација: | II international congress Food Technology, Quality and Safety. Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796070 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Veljović, Katarina | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.