Резултати

еНаука >  Резултати >  An effect of the rosemary (rosmarinus officinalis) extract on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus Flavus
Назив: An effect of the rosemary (rosmarinus officinalis) extract on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus Flavus
Аутори: Šarić, Ljubiša  ; Škrinjar, Marija ; Sakač, Marijana  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Čabarkapa, Ivana  ; Plavšić, Dragana  
Година: 2008
Публикација: Food Processing, Quality and Safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 04 str. 169-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796209
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Čabarkapa, Ivana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.