Резултати
еНаука >
Резултати >
An effect of the rosemary (rosmarinus officinalis) extract on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus Flavus
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | An effect of the rosemary (rosmarinus officinalis) extract on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus Flavus | Аутори: | Šarić, Ljubiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Food Processing, Quality and Safety | ISSN: | 1821-0554![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 35 br. 04 str. 169-173 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796209 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Čabarkapa, Ivana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.