Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties
Назив: | Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties | Аутори: | Popović, Ljiljana ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka | Година: | 2011 | Публикација: | International Journal of Food Engineering | ISSN: | 1556-3758 International Journal of Food Engineering Претражи идентификатор | Издавач: | Berlin/Boston: Walter de Gruyter GmbH & Co. KG | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 7 br. 5 str. Art. No 18 | DOI: | 10.2202/1556-3758.2030 | WoS-ID: | 000297587200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-82955177102 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11236 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798450 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
3
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.