Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties
Назив: Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  
Година: 2011
Публикација: International Journal of Food Engineering
ISSN: 1556-3758 International Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Berlin/Boston: Walter de Gruyter GmbH & Co. KG
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 br. 5 str. Art. No 18
DOI: 10.2202/1556-3758.2030
WoS-ID: 000297587200001
Scopus-ID: 2-s2.0-82955177102
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11236
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798450
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.