Резултати

еНаука >  Резултати >  Overview of treatments for improving the microbial safety of dry fermented sausages
Назив: Overview of treatments for improving the microbial safety of dry fermented sausages
Аутори: Ducic, Miroslav S  ; Markov, Sinisa L
Година: 2022
Публикација: JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 73 br. 1 str. 33-42
DOI 10.2376/0003-925X-73-33
WoS-ID: 000787557800004
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800855
Пројекат: Ministry of Education, Science, and Technological Development of the Republic of SerbiaMinistry of Education, Science & Technological Development, Serbia [451-03-68/2020-14/200117, 451-03-68/2020-14/200134]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.