Резултати

еНаука >  Резултати >  Spray Drying as a Method of Choice for Obtaining High Quality Products from Food Wastes- A Review
Назив: Spray Drying as a Method of Choice for Obtaining High Quality Products from Food Wastes- A Review
Аутори: Banozic, Marija; Vladic, Jelena Z  ; Banjari, Ines; Velic, Darko; Aladic, Krunoslav; Jokic, Stela
Година: 2021
Публикација: FOOD REVIEWS INTERNATIONAL
ISSN: 8755-9129 Food Reviews International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 4 str. 1953-1985
DOI: 10.1080/87559129.2021.1938601
WoS-ID: 000662097400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107999768
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800892
Пројекат: Croatian Science Foundation under the project "Application of innovative techniques of the extraction of bioactive components from by-products of plant origin" [UIP-2017-05-9909]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

31
SCOPUSTM
1
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.