Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Spray Drying as a Method of Choice for Obtaining High Quality Products from Food Wastes- A Review
                
            
            
            | Назив: | Spray Drying as a Method of Choice for Obtaining High Quality Products from Food Wastes- A Review | Аутори: | Banozic, Marija; Vladic, Jelena Z  | 
Година: | 2021 | Публикација: | FOOD REVIEWS INTERNATIONAL | ISSN: | 8755-9129   Food Reviews International   Претражи идентификатор | 
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 4 str. 1953-1985 | DOI: | 10.1080/87559129.2021.1938601 | WoS-ID: | 000662097400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85107999768 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800892 | Пројекат: | Croatian Science Foundation under the project "Application of innovative techniques of the extraction of bioactive components from by-products of plant origin" [UIP-2017-05-9909] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.