Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing
Назив: The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing
Аутори: Šojic, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Danilović, Bojana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Mujović, Milo; Pajić, Dragan; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  
Година: 2022
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Издавач: Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 102 br. 5 str. 82-87
WoS-ID: 000799258300059
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/802200
Пројекат: BioUtilize - Novel extracts and bioactive compounds from underutilized resources for high-value applications
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.