Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing
Naziv: The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing
Autori: Šojic, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Danilović, Bojana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Mujović, Milo; Pajić, Dragan; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  
Godina: 2022
Publikacija: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Pretraži identifikator
Izdavač: Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 102 br. 5 str. 82-87
WoS-ID: 000799258300059
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/802200
Projekat: BioUtilize - Novel extracts and bioactive compounds from underutilized resources for high-value applications
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

2
WEB OF SCIENCETM

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.