Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry
Naziv: | Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry | Autori: | Echegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose Manuel | Godina: | 2022 | Publikacija: | APPLIED SCIENCES-BASEL | ISSN: | 2076-3417 Applied Sciences-Basel Pretraži identifikator | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 12 br. 14 str. 6986-6986 | DOI: | 10.3390/app12146986 | WoS-ID: | 000834406400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85136820973 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/802702 | Projekat: | GAIN (AxenciaGalega de Innovacion) [IN607A2019/01] | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | M-kategorija: | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.