Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry
Naziv: Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry
Autori: Echegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B  ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose Manuel
Godina: 2022
Publikacija: APPLIED SCIENCES-BASEL
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 14 str. 6986-6986
DOI: 10.3390/app12146986
WoS-ID: 000834406400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85136820973
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/802702
Projekat: GAIN (AxenciaGalega de Innovacion) [IN607A2019/01]
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

50
SCOPUSTM
3
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.