Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry
Назив: Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry
Аутори: Echegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B  ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose Manuel
Година: 2022
Публикација: APPLIED SCIENCES-BASEL
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 14 str. 6986-6986
DOI: 10.3390/app12146986
WoS-ID: 000834406400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85136820973
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/802702
Пројекат: GAIN (AxenciaGalega de Innovacion) [IN607A2019/01]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

50
SCOPUSTM
3
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.