Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Назив: | The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese | Аутори: | Popovic-Vranjes, Anka; Krajinovic, Milan M; Pejanovic, Radovan V | Година: | 2009 | Публикација: | MLJEKARSTVO | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 1 str. 70-77 | WoS-ID: | 000265050000010 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/803945 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.