Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Назив: The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Аутори: Popovic-Vranjes, Anka; Krajinovic, Milan M; Pejanovic, Radovan V
Година: 2009
Публикација: MLJEKARSTVO
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 1 str. 70-77
WoS-ID: 000265050000010
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/803945
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.