Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Naziv: | The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese | Autori: | Popovic-Vranjes, Anka; Krajinovic, Milan M; Pejanovic, Radovan V | Godina: | 2009 | Publikacija: | MLJEKARSTVO | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Pretraži identifikator | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 59 br. 1 str. 70-77 | WoS-ID: | 000265050000010 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/803945 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | M-kategorija: | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.