Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Naziv: The influence of milk, additives and technology on the chemical composition and sensory properties of Trapist cheese
Autori: Popovic-Vranjes, Anka; Krajinovic, Milan M; Pejanovic, Radovan V
Godina: 2009
Publikacija: MLJEKARSTVO
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 1 str. 70-77
WoS-ID: 000265050000010
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/803945
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

2
WEB OF SCIENCETM

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.