Резултати

еНаука >  Резултати >  Food additive based on the encapsulated pot marigold (Calendula officinalis L.) flowers extract in calcium alginate microparticles
Назив: Food additive based on the encapsulated pot marigold (Calendula officinalis L.) flowers extract in calcium alginate microparticles
Аутори: Savic-Gajic, Ivana M  ; Savic, Ivan M  ; Skrba, Milomirka; Dosi, Aleksandar; Vujadinovic, Dragan D
Година: 2021
Публикација: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 10
DOI: 10.1111/jfpp.15792
WoS-ID: 000679943400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111897102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/805599
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.