Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Food additive based on the encapsulated pot marigold (Calendula officinalis L.) flowers extract in calcium alginate microparticles
Naziv: Food additive based on the encapsulated pot marigold (Calendula officinalis L.) flowers extract in calcium alginate microparticles
Autori: Savic-Gajic, Ivana M  ; Savic, Ivan M  ; Skrba, Milomirka; Dosi, Aleksandar; Vujadinovic, Dragan D
Godina: 2021
Publikacija: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 46 br. 10
DOI: 10.1111/jfpp.15792
WoS-ID: 000679943400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111897102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/805599
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

9
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.