Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions
Назив: Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions
Аутори: Ćirin, Dejan  ; Pavlović, Nebojša  ; Nikolić, Ivana  ; Krstonošić, Veljko  
Година: 2023
Публикација: Polymers
ISSN: 2073-4360 Polymers Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 9 str. Art. No 2195
DOI: 10.3390/polym15092195
WoS-ID: 000986727000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85159356923
PMID: 37177341
PMCID: PMC10181046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/807897
Пројекат: Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-2348/2022-01/01]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.