Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions

Назив: | Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions | Аутори: | Ćirin, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Polymers | ISSN: | 2073-4360![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 9 str. Art. No 2195 | DOI: | 10.3390/polym15092195 | WoS-ID: | 000986727000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85159356923 | PMID: | 37177341 | PMCID: | PMC10181046 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/807897 | Пројекат: | Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-2348/2022-01/01] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.