Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions
Naziv: Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions
Autori: Ćirin, Dejan  ; Pavlović, Nebojša  ; Nikolić, Ivana  ; Krstonošić, Veljko  
Godina: 2023
Publikacija: Polymers
ISSN: 2073-4360 Polymers Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 15 br. 9 str. Art. No 2195
DOI: 10.3390/polym15092195
WoS-ID: 000986727000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85159356923
PMID: 37177341
PMCID: PMC10181046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/807897
Projekat: Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-2348/2022-01/01]
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

4
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
4
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.