Резултати
еНаука >
Резултати >
3D Printing of Functional Strawberry Snacks: Food Design, Texture, Antioxidant Bioactive Compounds, and Microbial Stability
Назив: | 3D Printing of Functional Strawberry Snacks: Food Design, Texture, Antioxidant Bioactive Compounds, and Microbial Stability | Аутори: | Bebek-Markovinović, Anica; Putnik, Predrag; Bosiljkov, Tomislav; Kostelac, Deni; Frece, Jadranka; Markov, Ksenija; Žigolić, Adrijana; Kaurinović, Jelena; Pavlić, Branimir ; Duralija, Boris; | Година: | 2023 | Публикација: | Antioxidants | ISSN: | 2076-3921 Antioxidants | Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 2 str. Art. No 436 | DOI: | 10.3390/antiox12020436 | WoS-ID: | 000938499100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85149252307 | PMID: | 36829995 | PMCID: | PMC9952332 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/809128 | Пројекат: | Croatian Science Foundation through Hurdle Technology and 3D Printing for Sustainable Fruit Juice Processing and Preservation project [IP-2019-04-2105] Croatian Science Foundation [DOK-2020-01] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.