Резултати

еНаука >  Резултати >  3D Printing of Functional Strawberry Snacks: Food Design, Texture, Antioxidant Bioactive Compounds, and Microbial Stability
Назив: 3D Printing of Functional Strawberry Snacks: Food Design, Texture, Antioxidant Bioactive Compounds, and Microbial Stability
Аутори: Bebek-Markovinović, Anica; Putnik, Predrag; Bosiljkov, Tomislav; Kostelac, Deni; Frece, Jadranka; Markov, Ksenija; Žigolić, Adrijana; Kaurinović, Jelena; Pavlić, Branimir  ; Duralija, Boris;
Година: 2023
Публикација: Antioxidants
ISSN: 2076-3921 Antioxidants
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 2 str. Art. No 436
DOI: 10.3390/antiox12020436
WoS-ID: 000938499100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85149252307
PMID: 36829995
PMCID: PMC9952332
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/809128
Пројекат: Croatian Science Foundation through Hurdle Technology and 3D Printing for Sustainable Fruit Juice Processing and Preservation project [IP-2019-04-2105]
Croatian Science Foundation [DOK-2020-01]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

3
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.