Резултати

еНаука >  Резултати >  Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementation of the HACCP Standard in the Catering Industry
Назив Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementation of the HACCP Standard in the Catering Industry
Аутори: Rankovic, Marko  ; Popovic-Sevic, Nevenka  ; Simovic, Vladimir M; Ilic, Milena P  ; Mrdja, Milos
Година: 2020
Публикација: EDUCATION EXCELLENCE AND INNOVATION MANAGEMENT: A 2025 VISION TO SUSTAIN ECONOMIC DEVELOPMENT DURING GLOBAL CHALLENGES
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 11063-11076
WoS-ID: 000661489801095
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/811266
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.