Резултати
еНаука >
Резултати >
Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementation of the HACCP Standard in the Catering Industry
Назив : | Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementation of the HACCP Standard in the Catering Industry | Аутори: | Rankovic, Marko ; Popovic-Sevic, Nevenka ; Simovic, Vladimir M; Ilic, Milena P ; Mrdja, Milos | Година: | 2020 | Публикација: | EDUCATION EXCELLENCE AND INNOVATION MANAGEMENT: A 2025 VISION TO SUSTAIN ECONOMIC DEVELOPMENT DURING GLOBAL CHALLENGES | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 11063-11076 | WoS-ID: | 000661489801095 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/811266 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.