Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of low-trans margarine on physicochemical and sensory properties of puff pastry

Назив: | Effect of low-trans margarine on physicochemical and sensory properties of puff pastry | Аутори: | Šoronja-Simović, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | International Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0950-5423![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 6 str. 1235-1244 | DOI: | 10.1111/j.1365-2621.2009.01953.x | WoS-ID: | 000265708800021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-65449128824 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/813728 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15637 |
Пројекат: | Ministry of Science and Technology of Serbia [20023] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.