Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of low-trans margarine on physicochemical and sensory properties of puff pastry
Назив: Effect of low-trans margarine on physicochemical and sensory properties of puff pastry
Аутори: Šoronja-Simović, Dragan  ; Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Filipović, Nada 
Година: 2009
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 6 str. 1235-1244
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2009.01953.x
WoS-ID: 000265708800021
Scopus-ID: 2-s2.0-65449128824
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/813728
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15637
Пројекат: Ministry of Science and Technology of Serbia [20023]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

26
SCOPUSTM
18
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.