Резултати

еНаука >  Резултати >  Risk categorisation of poultry abattoirs on the basis of the current process hygiene criteria and indicator microorganisms
Назив: Risk categorisation of poultry abattoirs on the basis of the current process hygiene criteria and indicator microorganisms
Аутори: Cegar, Simo; Kuruca, Ljiljana  ; Vidovic, Bojana R  ; Antic, Dragan; Hauge, Sigrun J; Alvseike, Ole; Blagojevic, Bojan J  
Година: 2022
Публикација: FOOD CONTROL
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 132 str. 108530-108530
DOI: 10.1016/j.foodcont.2021.108530
WoS-ID: 000709493900002
Scopus-ID: 2-s2.0-85115747001
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/814377
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

14
SCOPUSTM
2
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.