Резултати
еНаука >
Резултати >
Risk categorisation of poultry abattoirs on the basis of the current process hygiene criteria and indicator microorganisms
Назив: | Risk categorisation of poultry abattoirs on the basis of the current process hygiene criteria and indicator microorganisms | Аутори: | Cegar, Simo; Kuruca, Ljiljana ; Vidovic, Bojana R ; Antic, Dragan; Hauge, Sigrun J; Alvseike, Ole; Blagojevic, Bojan J | Година: | 2022 | Публикација: | FOOD CONTROL | ISSN: | 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 132 str. 108530-108530 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2021.108530 | WoS-ID: | 000709493900002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85115747001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/814377 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.