Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology

Назив: | Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology | Аутори: | Panak-Balentić, Jelena; Ackar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Hemijska industrija | ISSN: | 0367-598X![]() ![]() |
Издавач: | Beograd: Association of the Chemical Engineers of Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 2 str. 127-134 | DOI: | 10.2298/HEMIND150629024P | WoS-ID: | 000401533300005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85020382213 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/817231 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3655 |
Пројекат: | Croatian Science Foundation [1321] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.