Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology
Назив: Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology
Аутори: Panak-Balentić, Jelena; Ackar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana  ; Šubarić, Drago
Година: 2017
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Association of the Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 2 str. 127-134
DOI: 10.2298/HEMIND150629024P
WoS-ID: 000401533300005
Scopus-ID: 2-s2.0-85020382213
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/817231
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3655
Пројекат: Croatian Science Foundation [1321]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

14
SCOPUSTM
8
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.