Резултати

еНаука >  Резултати >  Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 Process
Назив: Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 Process
Аутори: Zambon, Alessandro; Gonzalez-Alonso, Victor; Lomolino, Giovanna; Zulli, Riccardo; Rajkovic, Andreja N  ; Spilimbergo, Sara
Година: 2023
Публикација: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 1 str. 21-21
DOI: 10.3390/foods12010021
WoS-ID: 000909550100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85146047720
PMID: 36613236
PMCID: PMC9818350
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819402
Пројекат: "Fondazione Cassa di Risparmio di Padova e Rovigo" through the grant "CARIPARO Visiting Programme 2018", Innovation Voucher - Interreg ADRION-ADRIATIC-IONIAN Programme "OISAIR" Proof of Concept Call-AREA Science Park
Department of Industrial Engineering
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

9
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.