Резултати

еНаука >  Резултати >  Efficient enzymatic preparation of hydroxycinnamates in ionic liquids enhances their antioxidant effect on lipoproteins oxidative modification
Назив: Efficient enzymatic preparation of hydroxycinnamates in ionic liquids enhances their antioxidant effect on lipoproteins oxidative modification
Аутори: Katsoura, Maria H; Polydera, Angeliki C; Tsironis, Loukas D; Petraki, Maria P; Kostic-Rajacic, Sladjana V; Tselepis, Alexandros D; Stamatis, Haralambos
Година: 2009
Публикација: NEW BIOTECHNOLOGY
ISSN: 1871-6784 New Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 br. 1-2 str. 83-91
DOI: 10.1016/j.nbt.2009.02.004
WoS-ID: 000271547200013
Scopus-ID: 2-s2.0-71849083637
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819971
Пројекат: General Secretariat of Research and Technology
Propondis Foundation
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

61
SCOPUSTM
51
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.