Резултати
еНаука >
Резултати >
Efficient enzymatic preparation of hydroxycinnamates in ionic liquids enhances their antioxidant effect on lipoproteins oxidative modification
Назив: | Efficient enzymatic preparation of hydroxycinnamates in ionic liquids enhances their antioxidant effect on lipoproteins oxidative modification | Аутори: | Katsoura, Maria H; Polydera, Angeliki C; Tsironis, Loukas D; Petraki, Maria P; Kostic-Rajacic, Sladjana V; Tselepis, Alexandros D; Stamatis, Haralambos | Година: | 2009 | Публикација: | NEW BIOTECHNOLOGY | ISSN: | 1871-6784![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 br. 1-2 str. 83-91 | DOI: | 10.1016/j.nbt.2009.02.004 | WoS-ID: | 000271547200013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-71849083637 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819971 | Пројекат: | General Secretariat of Research and Technology Propondis Foundation |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.