Резултати
еНаука >
Резултати >
Second order derivative spectrophotometric method for determination of vitamin C content in fruits, vegetables and fruit juices
Назив: | Second order derivative spectrophotometric method for determination of vitamin C content in fruits, vegetables and fruit juices | Аутори: | Pfendt, Lidija B; Vukasinovic, Vesna L; Blagojevic, Nada Z; Radojevic, MP | Година: | 2003 | Публикација: | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY | ISSN: | 1438-2377![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 217 br. 3 str. 269-272 | DOI: | 10.1007/s00217-003-0746-8 | WoS-ID: | 000185642600016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-1542498842 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820840 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.