Резултати

еНаука >  Резултати >  Second order derivative spectrophotometric method for determination of vitamin C content in fruits, vegetables and fruit juices
Назив: Second order derivative spectrophotometric method for determination of vitamin C content in fruits, vegetables and fruit juices
Аутори: Pfendt, Lidija B; Vukasinovic, Vesna L; Blagojevic, Nada Z; Radojevic, MP
Година: 2003
Публикација: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 217 br. 3 str. 269-272
DOI: 10.1007/s00217-003-0746-8
WoS-ID: 000185642600016
Scopus-ID: 2-s2.0-1542498842
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820840
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

41
SCOPUSTM
26
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.