Резултати
Назив: | Food Quality 4.0: Sustainable Food Manufacturing for the Twenty-First Century | Аутори: | Đekic, Ilija ; Velebit, Branko ; Pavlić, Branimir ; Putnik, Predrag; Šojić-Merkulov, Daniela ; Bebek-Markovinović, Anica; Bursać-Kovačević, Danijela | Година: | 2023 | Публикација: | Food Engineering Reviews | ISSN: | 1866-7910 Food Engineering Reviews Претражи идентификатор | Издавач: | Springer Link | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 str. 577-688 | DOI: | 10.1007/s12393-023-09354-2 | WoS-ID: | 001050724700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85168329008 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6458 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=134828&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/821995 |
Пројекат: | Croatian Science Foundation through the project "Hurdle Technology and 3D Printing for Sustainable Fruit Juice Processing and Preservation" [IP-201904-2105] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
7
SCOPUSTM
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.