Резултати

еНаука >  Резултати >  Reduction of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons to Improve Safety of Traditional (Homemade) Smoked Dry-cured Pork Loin
Назив: Reduction of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons to Improve Safety of Traditional (Homemade) Smoked Dry-cured Pork Loin
Аутори: Vranešević, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Vidaković-Knezević, Suzana  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  
Година: 2022
Публикација: Polycyclic Aromatic Compounds
ISSN: 1040-6638 Polycyclic Aromatic Compounds Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 10 str. 1-6
DOI: 10.1080/10406638.2022.2153883
WoS-ID: 000899328900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144482887
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/822718
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological development of Republic of Serbia
Provincial Secretariat for Science and Technological Development of the Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200031 (Naučni institut za veterinarstvo 'Novi Sad', Novi Sad)
[142-451-2039/2
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.