| Назив: | Reduction of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons to Improve Safety of Traditional (Homemade) Smoked Dry-cured Pork Loin |
Аутори: | Vranešević, Jelena ; Kartalović, Brankica ; Vidaković-Knezević, Suzana ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija  |
Година: | 2022 |
Публикација: | Polycyclic Aromatic Compounds |
ISSN: | 1040-6638 Polycyclic Aromatic Compounds Претражи идентификатор |
Издавач: | Taylor & Francis |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 43 br. 10 str. 1-6 |
DOI: | 10.1080/10406638.2022.2153883 |
WoS-ID: | 000899328900001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85144482887 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/822718 |
Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological development of Republic of Serbia Provincial Secretariat for Science and Technological Development of the Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200031 (Naučni institut za veterinarstvo 'Novi Sad', Novi Sad) [142-451-2039/2 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |